O NAMA - Marina Prelog

Go to content

Main menu:

O NAMA

O NAMA
Tvrtka Marina Prelog d.o.o. formirana je krajem 2013. godine na inicijativu Grada Preloga (ujedno i 100% vlasnika tvrtke) s ciljem pripreme za što efikasnije upravljanje prostorom inundacije na jezeru HE Dubrava popularnije zvanom preloškom „Marinom“. Početkom siječnja 2014. godine potpisivanjem ugovora između Grada Preloga i HEP-a, Grad postaje zakupac prostora preloške Marine idućih 20 godina, a sama tvrtka preuzima pravo upravljanja navedenim prostorom. S obzirom na zatečeno stanje prvotni ciljevi tvrtke su uređenje samog objekta, lučice, obližnjeg prostora za odmor i rekreaciju te postepeno i ostalog dijela inundacije kao preduvjeta za ozbiljno  bavljenje ugostiteljskom ali i turističkom djelatnošću.
Osim same tvrtke s ugostiteljskim objektom na prostoru inundacije djeluje i više udruga Nautički klub Labud Prelog, ŠRD Glavatica Prelog te Zmajarski klub Rode Prelog koji također pridonose raznolikosti u  ponudi. Isto tako „Marina Prelog“  je kao idealno mjesto za odmor na ruti mnogih rekreativaca, trkača, biciklista, nautičara te brojnih zaljubljenika u prirodu koji na prostoru inundacije pronalaze miran kutak za odmor i rekreaciju te toliko potreban prostor za „bijeg“ od nemilosrdnog svakodnevnog tempa  poslovnog života.
Prema tome ukoliko želite uživati u prirodnom ambijentu, šetajući, pecajući, ploveći Dravom, leteći tzv. Zmajevima ili jednostavno uživati u  ugostiteljskoj ponudi neposredno uz rijeku imamo pravo rješenje za Vas.

UPRAVA: Neven Hercigonja dipl.pol.
NADZORNI ODBOR: Davor Sokač - predsjednik
                                Ignac Belić
                                Emilija Kovačić
SKUPŠTINA: Ljubomir Kolarek dr.vet.med. - Gradonačelnik Grada Preloga
Back to content | Back to main menu